|
 |
Dílna a nářadí > Nářadí zn. Parkside - prodáváno v Lidlu
|
|
Nejnovější příspěvky v tomto vláknu:
Přesně tak, rohlíky a dost , host, 19.2.2019
Tak já doufal, že je to náhoda ty kolapsy ná..., host, 19.2.2019 Tak ja som kupil len chvostovu pilu a priklepovu v..., host, 19.2.2019
to ste bol Parksidom riadne vybaveny,...a to..., host, 19.2.2019
Tak já už Parkside po zkušenostech také nech..., host, 19.2.2019
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
 |
 |
|
host - xxx.xxx.111.132 (?) 25.1.2010 7:54 Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)
Asi před týdnem jsem si tam koupil na domácí použití vrtačku a první dojem je velmi dobrý, rozhodně se mi s ní pracuje lépe než s vrtačkou Bosch profesionální řady, za kterou jsem svého času zaplatil 6x tolik. Důvěru celkem budí i 3letá záruka. Na nějaký definitivní soud si ale zatím netroufám. Chalupář
Připojit reakci
|
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
 |
|
host - xxx.xxx.168.21 (?) 25.1.2010 9:49 Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)
Ohledně toho maflu, už jsem to popisoval, ale asi jinde.Koupil jsem podobný, vše bylo v pořádku, dokud jsem neřezal podél lišty, pak jsem zjistil, protože je deska z plechu - křivila se, řez byl podobný.Poté jsem zjistil, řez vlnitý - uložení hřídele v plastových žebrech a tím se kotouč s hřídelí i při spuštění hýbal, ale to jsem zjistil až po delší době, a ten mafl nebyl zrovna levný.Nakonec jsem kupoval nový (skoro dvakrát dražší) ale řez byl jak ohoblovaný, přesný a nezvlněný.Potom nemáte větší problémy s dalším zpracování.
Připojit reakci
|
|
 |
|
 |
 |
|
host - xxx.xxx.133.102 (?) 25.1.2010 10:53 Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)
Ta přímočarka vypadá úžasně. Supr je beznářaďové upínání pilového listu. Bohužel jsem dostal dárkem přímočarku Tesco : V ní pilovej list nedrží ani za pomocí řádného utáhnutí imbusákem a značkové plátky tam ani nevlezou. Na první rychlost se ani nerozjede, na druhou se rozjede, ale nesmí se řezat-zastaví se. Nejhorší stroj z mé dílny, ale přece ho nevyhodím?!
Připojit reakci
|
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
 |
|
host - xxx.xxx.161.200 (?) 11.8.2011 22:10 Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)
monterky z Lídlu mi vydržely tak asi týden... trhaly se prakticky o cokoli, látka tuhá nepružná. mám svojí oblíbenou značku, nebudu propagovat, ale je za zmiňovaných pět stovek, ta mi vydrží rok. myslím že jako profesionální pokrývač můžu kvalitu posoudit. v montérkách z lídlu zpocenej člověk neudělá krok bez roztržení.
Připojit reakci
|
|
 |
|
 |
Pokračování této diskuze (další příspěvky) >> | 1, 2, 3, 4, 5...> | Zobrazit celou diskuzi
|
|
 |
|
 |
|
 |
 |
 |
 |
 |
 |