|
|
|
Při vkládání příspěvků prosím respektujte pravidla pro vkládání příspěvků. Pro vyhledávání obchodů, poskytovatelů služeb a nejvýhodnějších cen použijte internetové katalogy, srovnávače a vyhledávače, pro inzerci pak specializované inzertní a aukční servery.
Diskusní příspěvky nesmí obsahovat díla (texty, fotografie nebo ilustrace) jiných autorů (například z knih, časopisů nebo jiných webových stránek).
|
|
Připojit reakci do diskuze Jimka bez podlahy
|
 |
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:
ja si myslim ze tam to dno bude jinak by se uz jimka zhroutila kdyz by nesedela na pevnem podkladu zkuste zarazit zeleznou tyc podel steny sikmo budto narazite na dno a nebo tyc pujde pod zaklady
|
|
|
 |
 |
|
sm0lda (16) - xxx.xxx.65.111 (?) 20.8.2019 8:19, počet návštěv: 4624 Přejít na: tento příspěvek (zjistit adresu)
Zdravim vas,
poridil jsem chatu (postavena cca 25let dozadu) a puvodni majitel jak to tak vypada udelal jimku, ktera nema betonove dno, ale jen strop a steny. Okolni chatari mne rekli, ze pry aby to nemusel cerpat, coz ale vubec nefunguje samozrejme. Stavitele uz zemreli. Co s tim? jde nejak dodatecne dodelat dno? A nebo ze by bylo dnuo pod tak silnym nanosem bahna a usazenin? Jak se takove usazeniny vytahuji? Diky za kazdy napad.
Připojit reakci
|
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
 |
|
sm0lda (16) - xxx.xxx.65.111 (?) 20.8.2019 9:56 Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)
No jo, ale to znamena rozbit strop stavajici jimky, aby byl pristup dovnitr... dival jsem se na postupy jednotlivych vyrobcu a je potreba udelat podstavu beton + kari sit, ale jak udelam betonovou desku, kdyz je na spodu bahno? To bych musel vsechno to bahno nejakym stylem vytahat nebo co s tim? Sak na bahne nemuzu delat beton s kari siti...
Připojit reakci
|
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
 |
|
cechz (3) - xxx.xxx.10.13 (?) 20.8.2019 11:34 Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)
Jimku vyčistit, dno dobetonovat a najít blázna, který tam vleze a posvařuje folii. Sám jsem si nechával dodatečně dělat folii na retenční nádrži, beton začal prosakovat po čtyřech letech. Až na třetí pokus se našel člověk, který bych ochotný to svařit bez otevřeného stropu...
Připojit reakci
|
|
 |
|
 |
|
 |
 |
|
cechz (3) - xxx.xxx.10.13 (?) 20.8.2019 11:47 Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)
Voňavka to nebude, to se nedá nic dělat. Pokud to nemáte daleko do Třebíče, našel jsem kontakt na toho pána, co byl jediný ochotný to posvařovat uvnitř.
A charita to taky není, platil jsem za nádrž 3x2x2 celkem 11 000, Folie se zdá hodně silná, kvalitní..
Připojit reakci
|
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
Pokračování této diskuze (další příspěvky) >> | 1, 2, 3
|